Bard

در بهمن ۱۴۰۱ گوگل از Bard بعنوان یک چت بات هوش مصنوعی و همچنین رقیبی برای chatGPT رونمایی کرد.

چت‌بات هوش مصنوعی Bard گوگل با ویژگی‌هایی ازجمله پشتیبانی از زبان فارسی و تجزیه‌و‌تحلیل تصاویر در اختیار کاربران قرار گرفت و از زمان اولین رونمایی تا اکنون مرتب در حال بروزرسانی این چت بات هوش مصنوعی گوگل است.

کاربران Bard همچنین اکنون می‌توانند لحن و سبک پاسخ‌های این چت‌بات هوش مصنوعی را به پنج گزینه مختلف تغییر دهند: ساده، بلند، کوتاه، حرفه‌ای یا غیررسمی. این ویژگی نیز به زبان انگلیسی ارائه شده و به‌زودی زبان‌های جدیدی نیز از آن پشتیبانی خواهند کرد.

پشتیبانی از زبان فارسی توسط هوش مصنوعی Bard مهم‌ترین تغییر هوش مصنوعی گوگل برای کاربران ایرانی، پشتیبانی از زبان فارسی است.

هوش مصنوعی گوگل (Google AI) که قبلاً با نام Google Research شناخته می‌شد، زیرمجموعه‌ای از شرکت گوگل است که در حوزه یادگیری ماشین، یادگیری عمیق، شبکه‌های عصبی، روباتیک، بینایی کامپیوتر و پردازش زبان طبیعی (NLP) فعالیت می‌کند.

به بیان بهتر،یکی از محصولات جدید گوگل که از هوش مصنوعی برای مکالمه بهره می‌برد هوش مصنوعی گوگل bard است.

گوگل بارد مثل سایر دستیارهای هوش مصنوعی با استفاده از بازخوردهایی که از کاربرانش می‌گیرد، مدام در حال یادگیری و ارتقاء دانش خود است.

نسخه اولیه هوش مصنوعی گوگل bard منحصرا در اختیار کسانی بود که گوشی «گوگل پیکسل» در اختیار داشتند، اما اکنون چت با هوش مصنوعی گوگل برای عموم فراهم شده است. اگر کسی خواهان صحبت با این هوش مصنوعی است، می‌تواند با ثبت آدرس ایمیلش در وب‌سایت گوگل بارد، در صف انتظار برای استفاده از آن قرار بگیرد.

سرویس هوش مصنوعی گوگل Bard با استفاده از یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی تحلیل زبان طبیعی ساخته شده و به همین دلیل امکان دریافت پاسخ‌های واقعی به کاربران را دارد. یکی از ویژگی‌های مثبت گوگل Bard قابلیت درک زبان طبیعی و روزمره کاربران است که برخلاف موتورهای جستجوی دیگر که عمدتا با کلمات کلیدی کار می‌کنند توانایی تعامل و درک بهتر پرسش و پاسخ طبیعی را دارد.

خانه
ورود/ثبت نام
جستجو
برگشت به بالا