انجمن نوش آذر

Please or عضویت to create posts and topics.

درباره پایتون

پایتون را اگر بخواهیم خیلی ساده تعریف کنیم ، در واقع یک زبان برنامه نویسی شی گرا و سطح بالاست .

این زبان برنامه نویسی همه منظوره است.

این زبان برنامه نویسی توسط خیدو فان روسوم که خودش یک برنامه نویس اهل کشور هلند است در سال ۱۹۹۱ منتشر شد. از او به عنوان bdfl یاد می‌شود که در فرهنگ نرم افزارهای متن باز ،به رهبر پروژه هایی اطلاق میشود که خود بنیانگذار پروژه بوده اند و در مباحثات و اختلافات حرف نهایی را می‌زنند.وی هم اکنون ۶۷ سال دارد و متولد در شهر لاهه در کشور هلند است.

پایتون از سال ۲۰۰۳ میلادی همواره در زمره ده زبان برنامه‌نویسی محبوب در جهان بوده است.

از پایتون در پروژه های هوش مصنوعی،امنیت اطلاعات ،نرم افزارهای ریاضی و اسکریپت های کاربردی تحت وب ،نرم افزارهای محاسباتی و ... استفاده می‌شود.

شاید براتون جالب باشد که اینستاگرام هم با زبان پایتون نوشته شده است.

پس پایتون نرم‌افزاری نیست که «چهار سال آینده را پیش‌بینی‌ می‌کند»، زبان برنامه‌نویسی است که شاید بتوان آن را در راه خلق بسیاری ابزارها به کار گرفت. «شبکه جهانی پایتون» هم وجود ندارد.

لازم به توجه و تذکر است که فردی در جلسه «دانشمندان» با رئیسی سوژه فضای مجازی شد. این فرد می‌گوید: با «شبکه جهانی پایتون»، ۴ سال آینده را می‌توانید پیش بینی کنید. نشست ابراهیم رئیسی با جمعی از اساتید دانشگاه با عنوان «دانشمندان یک درصد برتر جهان» روز ۸ فروردین برگزار شده بود.

فرد سخنگو دومیری گنجی نام دارد و جالب این است که رییس جمهور هم از حرفهای بی سر و ته این بزرگوار یادداشت برداری می‌کند.

جالبتر این است که دومیری گنجی یعنی فردی که این خزعبلات را بهم می‌بافد از دست هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی و محمود احمدی نژاد بار ها لوح تقدیر دریافت کرده است.

وب سایت خبرآنلاین در یک مقاله به برخی واکنش‌ها به صحبت های مطرح شده اخیر درباره پایتون پرداخته است:

احسان بداغی روزنامه‌نگار نوشته است: «مساله فقط سخنان داوود دومیری نیست. بدتر این است که میان آن همه ‌"دانشمندان یک درصد برتر جهان" یک نفر هم نبود که بداند پایتون چیست و تذکر بدهد...»

عادل طالبی کارشناس حوزه کسب و کارهای اینترنتی هم نظر مشابهی دارد. او نوشته‌ است: «چرا هیچ یک از پشتِ سری‌ها هیچ واکنشی (در حد ابرو بالا انداختن حتی!) نشان ندادند؟ یعنی هیچ‌یک از این چند نفری که پشت سر این دانشمند فرهیخته و گرامی نشسته‌اند و احتمالاً جزو یک درصد دانشمندان جهانی (که من نفهمیدم یعنی چه) هستند نمی‌دانند پایتون چیست؟»

در ادامه این مقاله نظر اساتید دیگر هم مطرح می‌شود مانند این نمونه:

سیدصادق حسینی هم نوشت: «نه تنها در جمع یک درصدی‌ها کسی نبود که به آقای دانشمند بگوید: عمو جان! اشتباه داری می‌زنی؛ بلکه در کل آن ساختار بی‌کفایت که فیلم را بیرون داده هم کسی نگفت: پایتون زبان برنامه‌نویسی است و طرف اشتباه گفته و نباید فیلمش پخش شود.»

سیدعباس صالحی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات در توییتی با هشتگ پایتون نوشت:‏

دو نهاد علم و دین، نهادهای اصلی قوام ملت‌ها هستند. انتشار حرف‌های سست و غیر عقلانی از روحانیون و دانشگاهیان فروپاشی سرمایه اجتماعی را در پی خواهد داشت. بویژه آن‌که در عالی‌ترین مجامع رسمی طرح شود و انتشار عام پیدا کند. مواظب فرسایش پیوسته اعتماد ملی باشیم.

اما در پایان باید نگران باشیم که این قبیل دانشمند نماها که با رییس‌جمهور مرتب جلسه دارند،چقدر بر روی افکار رییس‌جمهور نفوذ خواهند داشت؟

خانه
ورود/ثبت نام
جستجو
برگشت به بالا